کشاورزان توکهور و هشتبندی آماده کشت محصولات خارج از فصل

رئیس مرکز جهاد کشاورزی توکهور و هشتبندی گفت: آماده سازی زمین‌های کشاورزی این منطقه شامل شخم زدن و مسطح سازی زمین از اوایل تیر آغاز شده است و تا اواسط شهریور ماه ادامه دارد.

اسحاق جعفری افزود: سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی در این منطقه ۱۱هزار و ۵۰۰ هکتار است.

وی گفت: فصل کشت سبزی و صیفی از اواخر شهریور آغاز می‌شود و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

منطقه توکهور و هشتبندی با تولید سالانه بیش از ۳۸۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی، قطب کشاورزی خارج از فصل هرمزگان است.