هاشمی‌نیا نماینده موافق کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم:
پزشکیان سعی دارد از همه ظرفیت‌ها برای حل مسائل کشور استفاده کند

هادی هاشمی‌نیا نماینده مردم خرم آباد در موافقت با کلیات برنامه‌های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در صحن علنی مجلس اظهار کرد: منش و رفتار رئیس جمهور محترم در شعار‌های انتخاباتی و رویکرد‌ها نشان می‌دهد که او صادق منصف و عادل است و ما به دنبال حلقه مفقوده‌ای می‌گردیم که با وفاق ملی آن را به هم پیوند بزنیم. 

وی ادامه داد: ما نمایندگان مردم تلاش می‌کنیم که مشکلات کشور حل و فصل شود. آقای رئیس جمهور گشایشی نو در سیاست کشور بنا نهاد که در کابینه‌های قبلی این طریق و روش وجود نداشت و ما باید این امر را مبارک بدانیم. 

هاشمی‌نیا تاکید کرد: اکنون یک اتحادی بین مجلس و دولت برای وفاق ملی شکل گرفته که باید آن را به فال نیک بگیریم. رئیس جمهور منتخب به تاسی از مولا علی علیه السلام در پی رضایت خدا و خلق خدا است و ما باید تلاش کنیم که موفق شود چرا که موفقیت ایشان موفقیت ملت بزرگ ایران است. 

نماینده مردم خرم آباد گفت: رئیس جمهور نشان داده است که سعی دارد از همه ظرفیت‌ها برای حل امور کشور استفاده کند لذا از پیش داوری و قضاوت عجولانه باید بپرهیزیم. ما نباید کاسه داغ‌تر از آش باشیم مگر رهبر معظم انقلاب نفرمودند که دولت را همراهی کنیم؟ کسانی که معرفی شده‌اند حتماً شاخصه‌ها و توانمندی‌هایی دارند که می‌توانند مشکلات را حل کنند. 

وی ادامه داد: معرفی یک بانو برای وزارتخانه‌ای مهم نشان می‌دهد که رئیس جمهور به توانایی زنان کشور باور دارد. آقای پاک نژاد از دل وزارت نفت آمده و می‌تواند ناترازی‌های این حوزه را رفع کند. همچنین کاظمی از بدنه آموزش و پرورش است و با دغدغه‌های این حوزه به خوبی آشنایی دارد. همچنین آقای همتی در اقتصاد بسیار خبره است و باید اجازه داد که او شورای هماهنگی اقتصادی را فعال و ارزش پول ملی را ارتقا دهد.