هفت واحد کبابی و قنادی متخلف در زاهدان پلمب شد

علیرضا شهرکی اظهار کرد: امنیت غذایی، سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی مردم خط قرمز ما در مرکز بهداشت زاهدان بوده و در این خصوص هیچ‌گونه ملاحظه‌ای نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: متصدیان گرامی مکلف به رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و بهسازی محیط کسب براساس شیوه نامه‌های بهداشتی هستند.

مسوول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان افزود: شهروندان عزیز می‌توانند شکایات خود در خصوص مشکلات بهداشتی در حوزه عمومی را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ با همکاران ما در میان بگذارند.