خدمت‌رسانی ۵۷ موکب استان سمنان به زائران رضوی

کاشفی، رئیس‌ بسیج سازندگی با اشاره به خدمت‌رسانی ۴۸ موکب‌ استان سمنان در مسیر زائران حرم رضوی، گفت: ۹ موکب استان نیز در شهر مشهد مستقر شده تا به زائران خدمات ارائه دهند.

وی از آماده‌سازی مواکب در مسیر تردد زائران رضوی در استان سمنان خبر داد و گفت: این مواکب‌ با هدف خدمت‌رسانی مطلوب به زائران علی بن موسی‌الرضا (ع) در بین راه‌های‌ ارتباطی استان سمنان مستقر شده‌اند.

رئیس بسیج سازندگی استان سمنان با بیان اینکه مردم و مسؤولان استان سمنان همگی خادم‌الرضا (ع) هستند، افزود: هرساله به زوار علی بن موسی‌الرضا(ع) در سطح استان سمنان خدمات ارائه می‌شود و امسال نیز همه در تلاش هستند تا به زائران حرم رضوی خدمات با کیفیتی ارائه دهند.

وی تصریح کرد: هماهنگی لازم با دستگاه‌های اجرایی مربوطه صورت‌ گرفته و تدابیر لازم جهت ارائه مطلوب خدمات در ایام پایانی ماه صفر به زائران اندیشیده شده است.