افزایش ۵ درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی

شبانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحد‌های صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.

او افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.

شبانی اظهار کرد: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از جمله نژاد‌های شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است بیان کرد: گوشت‌های تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استان‌های همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر می‌شود.

خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.