آیین سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) در یزدان آبادِ زرند + فیلم

حجت الاسلام مومنی امام جماعت محله جلال آباد در مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) که با عزاداری و سینه زنی همراه بود، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت امام حسن عسکری گفت: ماشیعیان باید در تمام امور زندگی، خانوادگی، جامعه و ... سخن امام را الگوقراردهیم، به ویژه در تربیت فرزند، نسل جوان و ... از جدال بپرهیزیم، تحقیر نکنیم، تکریم کنیم و بها دهیم، تا موفقیت کسب کنیم.

وی افزود: باید ضمن احترام به مناسبت های ملی و مذهبی و عبرت گرفتن ازشیوه و کلام و نصایح بزرگان دین و مذهب، آینده خود، نسل، فرزندان و جامعه را خوب تر بسازیم.

{$sepehr_media_19806424_400_300}

حجت الاسلام مومنی به ذکرحدیثی از امام عسکری (ع) پراخت و تصریح کرد: "با کسی جدال و نزاع نکن که بها و ارزش خود را از دست می‌دهی و باکسی شوخی و مزاحِ ناشایسته و بی مورد نکن و گرنه افراد برتو جری و چیره خواهند شد."

این مراسم که با عزاداری و سینه زنی در سطح شهر آغاز شده بود، با اقامه نماز جماعت ظهر و عصربه امامت حجت الاسلام عرب زاده امام جمعه یزدان آباد پایان یافت.

{$sepehr_media_19806444_400_300}