افتتاح دو کارگاه تولیدی برای اشتغال زندانیان در مراغه

مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی گفت: کارگاه تولید چسب صنعتی و جعبه‌های تزئینی با سرمایه گذاری ۴ میلیارد تومان به همت انجمن حمایت زندانیان مراغه و بخش خصوصی راه اندازی شد.

جوادی افزود: این دو کارگاه با زیربنای بیش از ۵۰۰ متر مربع و اشتغال ۴۵ زندانی به بهره برداری رسید.

وی هدف از راه اندازی این کارگاه‌ها را ایجاد اشتغال  برای زندانیان و توانمندسازی آنها برای حضور موفق در جامعه پس از آزادی بیان کرد.

مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی گفت: در دو کارگاه زندانیان رای کار به حرفه آموزش و اشتغال مشغول هستند و بعداز ظهر‌ها و شب‌ها نیز در کنار خانواده هایشان هستند.

 جوادی افزود: هم اکنون ۷۵ کارگاه در داخل وخارج از زندان‌های آذربایجان شرقی در زمینه حرفه آموزی و اشتغال زندانیان فعال هستند.

رئیس اداره زندان مراغه گفت: شهرستان مراغه در حرفه آموزی و اشتغال زندانیان در استان رتبه نخست را دارد و از زندان‌های نمونه در کشور است.

سلطانی افزود: از طریق ۱۵ کارگاه برای ۵۲۰ نفر در داخل و خارج از زندان به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.

دوست احدی مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مراغه گفت: از طریق ۳۵ دار قالی در کارگاه دکتر شفایی این انجمن برای ۱۵۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.