برداشت زیتون از باغ‌های نی‌ریز آغاز شد

نادر زارعی با بیان اینکه ۷۰ درصد از محصول زیتون شهرستان به منظور تهیه کنسرو استفاده می‌شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

او اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر ۲۰۰ تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

او بیان‌کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با "سود" و "دستی" انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

زارعی به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر‌ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهم‌ترین این اقدامات در طول سال‌های گذشته بوده که متاسفانه در دو سال اخیر هیچ‌گونه اعتباری به شهرستان تخصیص‌داده نشده است.