صدور ۱۹ پروانه برای آموزشگاه‌های صنایع غذایی در قزوین

صارمی مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین در همایش روز جهانی غذا و دارو گفت: در حوزه صنایع غذایی، ۱۳۰ استاندارد آموزش مهارتی در سازمان فنی و حرفه‌ای تدوین شده است.

وی بر اهمیت تربیت انسان‌هایی که قرار است متولیان صنعت غذا باشند تاکید کرد و گفت: زنجیره تامین غذا تضمین کننده سلامت و پویایی جامعه است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین اضافه کرد: در سالیان گذشته در المپیاد‌های ملی در حوزه غذایی عناوین مختلفی کسب شد.

عقیلی مدیر کل استاندارد استان هم در این همایش گفت: استاندارد نقش مهمی در سلامت جامعه به ویژه در بحث مواد غذا یی ایفا می‌کند.

عقیلی، واحد‌های تولیدی را در بحث استاندارد محصولات غذایی، تاثیرگذار خواند و به نقش ویژه مردم در انتخاب کالای دارای استاندارد تاکید کرد.

وی رضایت مردم را اصل اساسی فعالیت استاندارد دانست و گفت: رعایت استاندارد، رونق صادرات محصولات غذایی را به دنبال دارد.

نقاشی دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشور هم گفت: تولید کنندگان صنعت غذایی کشور امروز بدون حمایت‌های دولتی پا در عرصه‌های بین المللی گذاشته اند.

محسن نقاشی افزود: صنعت غذا همواره مورد توجه خاص بخش خصوصی بوده است و دولتمردان از این صنعت غفلت کرده اند.

وی اضافه کرد: امروز محصولات مختلف غذایی کشورمان به کشور‌های مختلف صادر می‌شود.

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشور در ادامه بیان کرد: اکثر کشور‌های اروپایی در صنایع غذایی به صورت کاربردی فعالیت می‌کنند و از ظرفیت‌های عظیم دانشگاهی بهره می‌برند.

نقاشی گفت: فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی آمادگی این را دارد تا از ظرفیت‌های دانشگاهی برخوردار شود.