استاندار قم تاکید کرد:
ضرورت برنامه ریزی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری در قم

سیدمحمد آقامیری پیش از ظهر چهارشنبه در آئین بهره برداری ۱۴۸ پروژه شهری قم که در سالن همایش‌های شهرداری این شهر برگزار شد، گفت: شهر مقدس قم به واسطه موقعیت ممتاز خود به لحاظ علمی و ظرفیت‌های بسیاری زیادی بایستی برنامه‌های جدی در راستای بهبود آن تنظیم و تدوین شود.

استاندار قم بیان کرد: دشمن امروز اذهان مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان را هدف قرار داده، بنابراین بایستی اقدامات فرهنگی و برنامه‌هایی ویژه نسل جوان در شهر قم طراحی و اجرا شود.

آقا میری عنوان کرد: از روحیه و ظرفیت‌های جوانان بایستی در امر مدیریت مسائل شهری و چه بسا کشوری بهره‌هایی برده شود، چراکه آنان آینده داران این کشور هستند.

استاندار قم با اشاره به کمبود ۳۳۰ هزار متر مربعی فضای آموزشی در استان قم تصریح کرد: کمبود چنین فضا‌هایی در استان قم باید مورد توجه متولیان مدیریت شهری قرار گیرد و آنان بایستی همت خود را در خصوص مسئولیت اجتماعی نسبت به ارائه خدمات مضاعف کنند.

آقامیری اضافه کرد: شهر مقدس قم از بافت‌های فرسوده شهری و ساختمان‌های قدیمی برخوردار است و مسئولان باید در احیا آنها تصمیماتی اتخاذ کند.

استاندار قم  بیان کرد: استان قم به لحاظ محور‌های مواصلاتی در مسیر ۱۷ استان کشور قرار دارد و این موضوع حائز نکاتی است که باید مورد توجه بیشتری باشد.