رهایی هشت زندانی محکوم به قصاص از ابتدای امسال در استان هرمزگان

مجتبی قهرمانی "رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در نتیجه تلاش ها و پیگیری های اعضای شورای حل اختلاف زندان بندرعباس برای ایجاد مصالحه در یک پرونده قصاص نفس در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم و در راستای اجرای ماده ۸ قانون شوراهای حل اختلاف، پس از برگزاری جلسات مکرر میان طرفین، خوشبختانه صبح امروز رایزنی‌ها و مذاکرات به ثمر نشست و اولیای دم با استناد به عفو و رأفت اسلامی، پس از حدود ۳ سال رضایت خود را اعلام کردند و به یک زندانی محکوم به قصاص، حیاتی دوباره بخشیدند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: این هشتمین اعلام رضایت در پرونده‌های قصاص از ابتدای سال جاری است که با همکاری مسئولان قضایی، اداره کل زندان ها و شورای حل اختلاف به ثمر نشسته است.

قهرمانی با بیان اینکه اشاعه فرهنگ صلح وسازش و اعمال عفو و گذشت یکی از اصول بنیادین در فرهنگ اسلامی است که دستگاه قضایی نیز به منظور گسترش آن در سطح جامعه تلاش می کند از اعلام رضایت اولیای دم و تلاش و پیگیری مسئولان قضایی و رئیس و اعضای شورای حل اختلاف برای برقراری صلح و سازش در این پرونده قدردانی کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در راستای تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر لزوم تحکیم مشارکت گروه‌های مختلف مردمی در اصلاح ذات‌البین و ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قضایی، کارگروه‌های استانی و شهرستانی پیگیری صلح و سازش در پرونده‌ها قصاص در دستگاه قضایی استان هرمزگان تشکیل شده و اعضای این گروه ها به صورت مستمر ضمن تفکیک، رصد و پایش پرونده‌های قصاص با استفاده از ظرفیت علما، روحانیون، متنفذان و معتمدین محلی و خیرین و نهادهای مردمی برای ایجاد مصالحه تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان را در پیام رسان های داخلی دنبال کنید:
 
جدال تیم هرنگ جوان بستک با ایرانجوان بوشهرپیام رسان بله      جدال تیم هرنگ جوان بستک با ایرانجوان بوشهرپیام رسان ایتا     جدال تیم هرنگ جوان بستک با ایرانجوان بوشهرپیام رسان روبیکا