توسعه اقتصاد محلی با تولید ۱۲۴ تن قارچ خوراکی در یزد

محمدرضا غفاریان مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد ضمن بازدید از واحد‌های تولیدی قارچ یزد گفت: این میزان تولید از واحد‌های دارای مجوز، نه تنها پاسخگوی بخشی از تقاضای داخلی است، بلکه نقش مهمی در توسعه کسب و کار‌های کوچک محلی ایفا می‌کند.

وی افزود: هر یک از واحد‌های تولید قارچ توانسته‌اند به طور مستقیم برای ۲ نفر و به صورت پاره وقت برای ۶ نفر ایجاد اشتغال کنند، که این موضوع نشان‌دهنده تاثیر مثبت مشاغل خانگی بر اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت اقتصادی منطقه است.

غفاریان ادامه داد: تولید قارچ خوراکی در واحد‌های مشاغل خانگی یزد، نمونه‌ای موفق از پیشرفت و رونق صنایع کوچک در شهرستان است که نقش مهمی در تنوع بخشی به فعالیت‌های اقتصادی خانوار‌ها دارد.