برداشت زعفران در گیلان آغاز شد

منوچهر پارسافر، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت زعفران در ۶۰ هکتار از زمین‌های این استان آغاز شده و پیش بینی می‌شود که ۱۸۰ کیلوگرم زعفران به ارزش اقتصادی ۶۳ میلیارد ریال برداشت شود.

او افزود: زعفران در شهرستان‌های سیاهکل، رودسر، رودبار، املش، رضوانشهر و تالش کشت می‌شود و بیشترین سطح زیر کشت با ۴۳ هکتار مربوط به شهرستان سیاهکل است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۲۹۵ بهره بردار زعفران کشت می‌کنند، تصریح کرد: برداشت زعفران از اوایل آبان در استان آغاز می‌شود و به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز ادامه خواهد داشت.

زعفران از گیاهان دارویی است که اگر با شرایط منطقه‌ای سازگار باشد با کمترین هزینه و استفاده از منابع آبی نقش مهمی در اقتصاد گیلان و کشور دارد.

زعفران در زمین‌های مستعد کوهستانی گیلان با ارتفاع هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت می‌شود، این گیاه برای نخستین بار سال ۱۳۸۷ در گیلان کشت شد.