نیازی:
خاک، منبع تامین ۹۵ درصد غذای مردم است

صفدر نیازی شهرکی در سفر به استان فارس و بازدید از طرح‌های آب و خاک شهرستان مرودشت بیان کرد: کشاورزان به عنوان جامعه هدف باید با خاک و اهمیت حفاظت از این سرمایه ملی آشنا شوند.

معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی تأکید کرد: خاک برکات متعددی برای انسان‌ها دارد و وظیفه ما این است که از تخریب و فرسایش آن پیشگیری کنیم.

او با اشاره به اقدامات متعددی که در حوزه تحقیقات و حفاظت از خاک انجام شده است، تاکید کرد: باید آلودگی خاک را جدی بگیریم چرا که ارتباط مستقیم با تولیدات کشاورزی و تغذیه مردم دارد.

نیازی شهرکی به مطالعات خاکشناسی و ارتقاء حاصل‌خیزی خاک در کشور اشاره کرد و افزود: پروژه‌های متعددی در تمامی استان‌های کشور در حال اجرا داریم که از آن جمله می‌توان به ارتقاء ماده آلی خاک و مواردی که به تولیدات بهتر از خاک کمک می‌کند، اشاره کرد.