قاچاق سوخت در منطقه سبزوار ۴۶ درصد کاهش یافت

حمید مظفری‌نژاد روز سه شنبه با اشاره به برگزاری گشت‌های مشترک نظارتی بازرسی و حراست این منطقه با فراجا و سپاه سبزوار، گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در منطقه سبزوار کشف و ضبط شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

وی افزود: فراورده‌های مزبور شامل بنزین، نفت سفید و گازوئیل برای مصرف در شبکه، تحویل انبار نفت شهید محمدیانی منطقه سبزوار شده است.

مظفری نژاد گفت: متخلفان در حوزه قاچاق سوخت با تشکیل ۴۸ پرونده، برای رسیدگی به تخلفات این حوزه به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار از سوخت به عنوان سرمایه ملی یاد کرد و صیانت از آن را وظیفه دانست و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه سوخت‌رسانی مراتب را به شماره های ۰۹۶۲۷ سامانه مردمی ستاد، ۰۵۱-۴۴۲۱۷۵۱۲ بازرسی منطقه و ۰۵۱-۴۴۲۱۸۰۹۲ حراست منطقه سبزوار گزارش کنند تا با متخلفان برخورد شود.