رشد ۱۰درصدی تولید گوشت قرمز در لرستان

سید عماد شاهرخی، در جلسه وبیناری ستاد امنیت غذایی که با حضور معاونان وزیر و رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور برگزار شد، گفت: جوجه‌ریزی لرستان در دو سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.

او اضافه کرد: تولید جوجه در لرستان به ۱۰۰ هزار تن رسیده‌است که از این میزان، ۵۵ هزار تن نیاز این استان است و ۴۵ هزار تن مازاد داریم که به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: در زمینه تولید تخم‌مرغ طی دو سال گذشته ۳۷ درصد، تولید گوشت قرمز حدود ۱۰ درصد و تولید شیر خام حدود ۸ درصد افزایش داشته‌ایم.

شاهرخی بیان کرد:۲۵۰ تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده‌است و در حال حاضر ۲۶۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه پشتیبانی امور دام لرستان موجود است.

او با اشاره به تأمین جو برای دامداران عشایر لرستان، اعلام کرد: حدود ۵۰ هزار تن جو برای دامداران عشایر نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک این مقدار در اختیار این قشر قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه مشکلی در زمینه کالا‌های اساسی وجود ندارد، توضیح داد: شکر به‌اندازه کافی در دسترس است و برنج نیز حدود ۲۵ هزار تن تولید شده‌است که برای تنظیم بازار استفاده می‌شود.

شاهرخی با اعلام اینکه حدود ۲ هزار تن برنج وارداتی برای تنظیم بازار به لرستان وارد می‌شود، اشاره کرد: ۱۶۵ جلسه ستاد و کارگروه کارشناسی تنظیم بازار برگزار شده‌است.

او تأکید کرد: ابلاغی برای طرح بخشودگی جرایم و دیرکرد سود تسهیلات کشاورزان، نداشته‌ایم، اما می‌دانیم که استانداری با وزارت کشور مکاتباتی انجام داده‌است.

منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی لرستان