طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی کرمان در ایام ماه رمضان و عید نوروز

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فریناز حسین جانی_ محمود زین الدینی گفت:  با توجه به در پیش بودن ماه رمضان ودعید نوروز و افزایش تقاضای خرید مواد خام دامی، نظارت بهداشتی بر تمامی مراکز عرضه محصولات مرتبط با دام و طیور تشدید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح از ۱۱ اسفند ماه امسال آغاز شده است و تا ۱۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، افزود: در این طرح روزانه ۶ تیم ثابت مستقر در محل شبکه دامپزشکی و بخش‌های تابعه، ۸ تیم سیار نظارتی در سطح شهرستان و ۲۰ نفر بازرس بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و طیور در ۲ شیفت صبح و عصر فعال می‌باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان کرد: با هدف اجرای این طرح، کارگاه‌های بسته بندی مواد خام دامی، مراکز عرضه گوشت و مرغ و ماهی، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، رستوران‌ها، کبابی‌ها و مراکز تهیه غذا، کشتارگاه ها، کارخانه‌های خوراک دام و طیور و خودرو‌های حمل مواد خام دامی به طور مستمر مورد بازدید و رصد بهداشتی قرار می‌گیرند. 

وی از شهروندان خواست محصولات خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ برای رسیدگی به شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان اطلاع دهند.