رئیس جمهور فرانسه؛ با کنار گذاشتن اوکراین نمی‌توان به صلح پایدار دست یافت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز شنبه گفت که با رها کردن و کنار گذاشتن اوکراین نمی‌توان به صلح عادلانه و پایدار دست یافت.

مکرون با دعوت از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که روز جمعه در کاخ سفید دچار جنگ لفظی شدند، به رسانه‌های فرانسوی گفت که دست کشیدن از اوکراین به نفع آمریکا نیست.

رئیس جمهور فرانسه استدلال کرد که اگر آتش بسی بدون تضمین امنیتی برای اوکراین امضا شود، واشنگتن ظرفیت بازدارندگی ژئواستراتژیک علیه روسیه و چین را از دست خواهد داد.

اظهارات ماکرون پس از جنگ لفظی بین زلنسکی، ترامپ و معاون رئیس جمهور آمریکا، جی دی ونس در دفتر بیضی کاخ سفید بیان شد.

در جریان این تبادل، ترامپ از نگرش رهبر اوکراین نسبت به ادامه جنگ در کشورش انتقاد کرد، در حالی که زلنسکی انتظار خود را برای حمایت همه جانبه از کشورش را ابراز داشت.

منبع : رویترز