آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان در آذربایجان شرقی

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - مردی در جلسه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان هدف از اجرای این طرح را نظارت بر توزیع مواد غذایی ، بهداشت آب در رستوران‌ها ، قنادی‌ها ، اماکن بین راهی، هتل‌ها و مهمانپذیر‌ها دانست و گفت: در این طرح ۳۰ اکیپ در وقت اداری بازرس بهداشت محیط و ۵۰ اکیپ نیز در وقت غیر اداری در سطح استان در قالب اکیپ‌های دو نفره با هدف جلوگیری از پیشگیری از بیماری‌ها منتقل شده از آب و غذا بر اماکن حساس ، رستوران‌ها ، غذاخوری‌ها و قنادی‌ها نظارت می‌کنند و واحد‌های متخلف را شناسایی و به سیستم قضایی گزارش می‌کنند که با آنها برخورد قانونی صورت می‌گیرد. 

وی افزود: این طرح در شهرستان‌ها از ۸ صبح تا ۸ شب و در کلانشهر‌ها از ۸ صبح تا ۲۴ شب اجرا می‌شود.

گفتنی است در پایان جلسه اکیپ‌های نظارتی از چند واحد صنفی بازدید کردند.