دستگیری ۶ کلاهبردار سو استفاده کننده از چک‌های بلامحل در سایت دیوار

باشگاه خبرنگاران جوان _ سردار فرشید گفت: ماموران پلیس آگاهی استان کرمان با پیگیری‌های مکرر خود موفق شدند، ۶ فرد کلاهبردار را در ۴ استان کشور دستگیر کنند که این افراد با ارائه چک‌های بلامحل اقدام به خرید‌های کلان از طریق سایت دیوار می‌کردند. 

وی با اشاره به اینکه این متهمان پس از فریب مردم و ارائه چک‌های بلامحل دیگر پاسخگوی طرف معامله خود نبودند از شهروندان خواست در خصوص سایت‌های حوزه خرید و فروش انواع کالا، بررسی‌های لازم را انجام دهند و از اعتماد به این قبیل سایت‌ها خودداری کنند تا گرفتار کلاهبرداری و ضرر و زیان مالی نشوند. 

فرمانده انتظامی استان همچنین از شناسایی و دستگیری ۲ سارق خودرو در عملیات پلیس آگاهی و بازگشت خودرو به مالباخته خبر داد و از شهروندان خواست در ایام پایانی سال و خرید‌های نوروزی بیش از قبل مراقب اموال و وسایل نقلیه خود باشند.

منبع: پلیس کرمان