هوای تبریز سالم شد

باشگاه خبرنگاران جوان - شاخص کیفی هوای تبریز (میانگین ۲۴ ساعته گذشته) از ساعت ۶ دیروز تا ۶ امروز براساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر ۱۱۳ و ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

کارشناسان مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی به مردم توصیه می‌کنند که در زمان آلودگی و بروز پدیده گرد و غبار، به غیر از موارد ضروری از منزل یا اماکن سرپوشیده خارج نشوند و اگر مجبور به فعالیت در خارج از منزل هستند، زمان آن را کاهش دهند.

کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و عروقی و تنفسی نباید از منزل خارج شوند و اگر آسم یا نشانه‌هایی مانند کوتاهی تنفس، خس خس یا درد قفسه سینه دارند، حتما به پزشک مراجعه کنند.

مردم درب و پنجره‌ها را ببندند، از تهویه مطبوع استفاده و از ورزش در هوای آزاد اجتناب کنند.

به کارکنان ادارات، ارگان‌ها و سازمان‌ها توصیه می‌شود تردد در محیط‌های باز را کاهش داده و در محیط‌های سربسته بمانند و شیر و مایعات بیشتری استفاده کنند.

رانندگان وسایل نقلیه به خصوص موتورسواران به دلیل کاهش محسوس میزان دید در زمان بروز پدیده گرد و غبار، ایمنی را رعایت کنند، سیستم تهویه مطبوع اتومبیل خود را در حالت چرخش مجدد هوا قرار دهند تا گرد و غبار ورودی به اتومبیل کاهش یابد.

مردم برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و آب آشامیدنی از پوشش مناسب استفاده کنند و مواد غذایی را قبل از نگهداری در یخچال، از ذرات گرد و غبار پاک کنند و برای کاهش تماس با گرد و غبار در محیط زندگی، نظافت روزانه توصیه می‌شود.

منبع:مرکز پایش هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی