بیش از ۳۰۰ هزار فلسطینی از شمال غزه آواره شده‌اند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دفتر رسانه‌ای غزه می‌گوید بیش از ۲۰۰ فلسطینی در حملات اسرائیل طی ۴۸ ساعت گذشته شهید شده و ۱۰۰۰ واحد مسکونی ویران شده است.

۱۴۰ قربانی دیگر همچنان در زیر آوار ساختمان‌های ویران شده مدفون هستند و ارتش اسرائیل «عمدا از رسیدن آمبولانس‌ها و تیم‌های دفاع مدنی به مناطق بمباران شده در شمال غزه جلوگیری می‌کند».

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این یک جنایت پیچیده است که نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو است که حفاظت از غیرنظامیان و تسهیل عملیات نجات در زمان جنگ را الزامی می‌کند.»

این دفتر «سکوت مشکوک بین‌المللی و مشارکت واقعی در نسل‌کشی جاری» را محکوم کرد. دفتر رسانه‌ای غزه همچنین اعلام کرد که بیش از ۳۰۰ هزار فلسطینی از شمال غزه آواره شده‌اند.

منبع: الجزیره