۲ قاتل مسلح فراری را شناسایی کنید + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ امروز -سه‌شنبه ۶ خردادماه- با اشاره به انتشار تصویر ۲ قاتل فراری با دستور مقام قضایی از مردم درخواست کرد تا هرگونه اطلاعات خود را از طریق شماره تلفن‌های ۰۲۱۵۱۰۵۵۵۰۱ و ۰۲۱۵۱۰۵۵۱۲۳ به اداره یکم پلیس آگاهی تهران گزارش دهند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی گفت: پرونده این سارقان و قاتلان خطرناک از سال ۱۳۹۴ و پس از وقوع چندین سرقت مسلحانه در طلافروشی‌های مناطق مختلف تهران باز شد و آخرین جنایت این افراد به قتل دلخراش یک طلافروش در غرب تهران بازمی‌گردد که باعث ایجاد موجی از نگرانی میان اصناف شد.

وی ادامه داد: کارآگاهان اداره یکم با بررسی دقیق تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق شدند چهره این افراد را شناسایی کنند، اما این ۲ نفر بلافاصله پس از آخرین جنایت خود، از محل متواری شده و تاکنون به صورت کامل شناسایی و ردگیری نشده‌اند.

سردار ولی‌پور گودرزی با بیان اینکه این افراد با نقشه‌ای حساب شده و رفتار‌های حرفه‌ای، طلافروشی‌های هدف را پیش از سرقت شناسایی و تحت نظر قرار می‌دادند، افزود: تحقیقات نشان داده است که این افراد علاوه بر مهارت بالا در انجام سرقت‌های مسلحانه، هیچ ابایی از خشونت ندارند و در۲ مورد، با شلیک گلوله، جان صاحبان طلافروشی‌ها را گرفته‌اند.

{$sepehr_media_20591574_400_300}

سردار ولی‌پور گودرزی در پایان اظهار کرد: اطلاعات شهروندان کاملا محرمانه باقی خواهد ماند و این همکاری می‌تواند نقشی حیاتی در دستگیری این مجرمان و بازگرداندن امنیت به جامعه ایفا کند.

منبع: پلیس