مکرون: اروپا باید موضع سخت‌تری در قبال اسرائیل اتخاذ کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - امانوئل مکرون در کنفرانس خبری روز جمعه در سنگاپور، پیش از اجلاس امنیتی شانگری‌لا، تأکید کرد: کشور‌های اروپایی باید در صورت عدم بهبود وضعیت انسانی در نوار غزه در ساعت‌ها و روز‌های آینده، موضع جمعی خود در برابر اسرائیل را تشدید کنند. 

وی در آستانه اجلاس ۱۸ ژوئن سازمان ملل درباره فلسطین، به رسمیت شناختن دولت فلسطین را «نه تنها یک وظیفه اخلاقی، بلکه یک ضرورت سیاسی» خواند و چند پیش‌شرط برای این کار برشمرد که فراخوان به سخت‌گیری بیشتر اروپا علیه اسرائیل تا زمان بهبود شرایط انسانی غزه، تأکید بر شناسایی دولت فلسطین به عنوان یک الزام سیاسی.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که اسرائیل همچنان به عملیات نظامی در غزه ادامه داده و آمار تلفات غیرنظامیان به بیش از ۵۴ هزار نفر رسیده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه