درگیری پلیس فرانسه با معترضان به بازداشت فعالان حقوق بشر مادلین

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -رسانه‌های فرانسوی از درگیری‌هایی بین پلیس و معترضان در فرانسه خبر دادند. این معترضان خواستار آزادی فعالان بازداشت‌شده کشتی مادلین هستند که تلاش داشت حصر غزه را بشکند.

روز گذشته، راهپیمایی گسترده‌ای در میدان جمهوری پاریس در حمایت از کشتی مادلین که قصد شکستن حصر نوار غزه را داشت، برگزار شد. همچنین، راهپیمایی دیگری در شهر مارسی، در جنوب فرانسه، به همین منظور برگزار شد.

جنبش فرانسه تسلیم‌ناپذیر (La France Insoumise) روز دوشنبه، ۹ ژوئن، خواستار سازماندهی چندین راهپیمایی در سراسر فرانسه برای حمایت از این کشتی شده بود. این کشتی که حامل ۱۲ فعال، از جمله ریما حسن، نماینده پارلمان اروپا از جنبش فرانسه تسلیم‌ناپذیر و گرتا تونبرگ، فعال محیط زیست، بود، توسط رژیم تروریستی اسرائیل متوقف شد و فعالان داخل آن بازداشت شدند.

در همین راستا ائتلاف ناوگان آزادی اعلام کرد که ارتش رژیم تروریستی اسرائیل پس از یورش به کشتی مادلین در سپیده دم روز دوشنبه در جریان سفرش برای شکستن محاصره نوار غزه، فعالان بین‌المللی حاضر در کشتی را ربوده است. وزارت امور خارجه رژیم تروریستی اسرائیل بعدا تأیید کرد که کشتی به بندر اشدود منتقل شده است و این رژیم فعالان حاضر در کشتی را به کشور‌های خود تبعید خواهد کرد.

منبع: النشره