وزیر خارجه آلمان: هیچ‌وقت برای مذاکره دیر نیست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان بدون در نظر گرفتن همکاری های ایران با آژانس و بدون اشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی از ایران درخواست کرده است که تضمین‌های معتبری ارائه دهند که به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و نشان دهد که با افزایش نگرانی‌ها از تشدید بیشتر تنش نظامی بین ایران و اسرائیل، مایل به یافتن یک راه‌حل مذاکره‌ای هستند.

یوهان وادفول در یک کنفرانس خبری با همتای اردنی خود مدعی شد: «ما هنوز آماده مذاکره برای یافتن یک راه‌حل هستیم. با این حال، ایران باید فوراً اقدام کند... اگر کسی با نیت صادقانه بیاید، هیچ‌وقت برای آمدن به میز مذاکره دیر نیست.»

ایران می‌گوید که پس از حمله تجاوزکارانه اسرائیل در هفته گذشته، که تنها چند روز قبل از دور بعدی مذاکرات هسته‌ای انجام شد، هیچ اعتمادی به ایالات متحده و متحدان غربی آن ندارد.

منبع: الجزیره