نظارت بهداشتی بر ذبح دام در ایام تاسوعا و عاشورا 

 باشگاه خبرنگاران کرمان- حسین جانی، مهدی رفیعی با بیان اینکه ذبح دام خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی، خطر انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را افزایش می‌دهد از عزاداران خواست تا حد امکان از کشتار دام در مکان‌های عمومی و جلوی دسته‌های عزادارای، خودداری کرده و کشتار را فقط در کشتارگاه‌های دام انجام دهند.

وی افزود: کشیک‌های ثابت در محل کشتارگاه‌های دام کرمان وبخش‌های تابعه در روز‌های تاسوعاوعاشورا از ساعت ۶ تا ۱۴ آماده ذبح رایگان دام‌های نذری و بازرسی بهداشتی دام‌های کشتار شده می‌باشند.

 
رفیعی گفت:در صورت کشتار دام توسط اشخاص استفاده از وسایل حفاظت شخصی مانند دستکش، چکمه و روپوش و عدم جاری شدن خون در معابر عمومی و دفع بهداشتی آن مدنظر قرار گیرد.


وی تاکید کرد: نگهداری گوشت بعد از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در یخچال باعث افزایش کیفیت آن و جلوگیری از انتقال بسیاری از بیماری‌های از جمله تب کریمه کنگو می‌شود.


رفیعی گفت: کارشناسان این شبکه در روز‌های تاسوعا و عاشورا از ساعت ۶ تا ۱۴ با شماره تماس ۰۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ آماده پاسخگویی به شهروندان می‌باشند.