اجرای طرح‌های موقتی برای کاهش بار ترافیکی شهر یاسوج در دستور کار است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ سید حامد داربام ظهر چهارشنبه ۲۵تیر در نشست شورای ترافیک استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: شورای ترافیک با هدف کاهش مشکلات موجود در مسیرهای پرتردد، به‌دنبال اجرای راهکارهایی موقت است تا پیش از تکمیل و بهره‌برداری پروژه‌های بزرگ عمرانی، شرایط ترافیکی شهرها به‌ویژه یاسوج مدیریت شود.

وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در شهر یاسوج افزود: طرح جامع ترافیک و حمل و نقل این شهر در حال تدوین است و مطالعات کارشناسی آن در دست انجام بوده که می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های مؤثر برای رفع مشکلات ترافیکی در آینده نزدیک شود.

داربام ادامه داد: با حمایت استاندار، شهردار یاسوج و دفتر امور شهری، پروژه‌های مؤثری در دست اقدام است که از آن جمله می‌توان به ادامه بلوار کشاورز و پروژه اتصال پل چهارم به منطقه ثروت اشاره کرد. 

وی اضافه کرد: این پروژه‌ها در صورت بهره‌برداری می‌توانند موجب روان‌سازی تردد در معابر پرترافیکی همچون میدان هفت‌سین و میدان اکبرآباد شوند.

مدیرکل دفتر فنی استانداری همچنین از برنامه‌ریزی برای ادامه مسیر پل چهارم تا شهرک ولایت و اتصال آن به جاده شیراز خبر داد و گفت: در صورت تأمین اعتبار، این مسیر در فازهای بعدی اجرا خواهد شد.

وی افزود: پروژه ادامه بلوار کشاورز که اخیراً توسط استاندار کلنگ‌زنی شده، بدون هزینه از محل اعتبارات عمرانی استان و با همکاری مردم منطقه شرف‌آباد و مشارکت بنیاد مسکن و راهداری در حال اجراست.

داربام تأکید کرد: حل مسئله ترافیک تنها با راهکارهای فنی و عمرانی ممکن نیست و نیازمند اقدامات فرهنگی، آموزشی و اصلاح رفتار ترافیکی شهروندان نیز هست.

مدیرکل دفتر فنی استانداری در پایان ضمن قدردانی از مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی، ابراز امیدواری کرد که این طرح‌ها بتوانند تا زمان بهره‌برداری کامل از پروژه‌های عمرانی، نقش مؤثری در کاهش گره‌های ترافیکی شهر یاسوج ایفا کنند.