تیراندازی در نیویورک یک کشته و چهار مجروح بر جای گذاشت

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از تارنمای‌ای بی سی نیوز، در بیانیه پلیس نیویورک با اشاره به اینکه تیراندازی زمانی رخ داد که جمعیت زیادی برای تماشای یک تورنمنت بسکتبال در این پارک جمع شده بودند، آمده است: در جریان این حادثه، چند مهاجم به‌طور همزمان اقدام به شلیک کردند که موجب پراکندگی جمعیت و ایجاد صحنه‌ای پرهرج و مرج شد.

بر اساس بیانیه پلیس نیویورک، قربانی اصلی این حادثه مردی ۳۲ ساله بود که بر اثر اصابت گلوله به قفسه سینه جان باخت.

این بیانیه می‌افزاید: همچنین یک دختر ۱۷ ساله که از شهر هارتفورد برای دیدار خانواده‌اش به نیویورک آمده بود، از ناحیه صورت هدف گلوله قرار گرفت و در وضعیت بحرانی به بیمارستان منتقل شده است.

در ادامه بیانیه پلیس نیویورک آمده است: سه مجروح دیگر شامل یک مرد ۳۰ ساله، یک زن ۲۹ ساله و یک مرد ۴۲ ساله هستند که همگی با خودرو‌های شخصی به بیمارستان‌های محلی منتقل شدند و طبق گزارش‌ها در وضعیت پایدار قرار دارند.

بر اساس این بیانیه، پلیس چهار نفر را برای بازجویی بازداشت کرده، اما هنوز هیچکس به‌طور رسمی متهم نشده است و تحقیقات درباره انگیزه این حمله و هویت مهاجمان ادامه دارد.

منبع: ایرنا