عادی سازی مازوت سوزی در نیروگاه!

باشگاه خبرنگاران جوان - عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در نشست شورای قضایی استان از عدم پیگیری مسئولین و عادی سازی استفاده از مازوت بی کیفیت در نیروگاه نکا انتقاد کرد و گفت: استفاده از مازوت بی کیفیت در نیروگاه شهید سلیمی، سلامتی مردم را به شکل جدی تهدید و اکو سیستم استان را تخریب می‌کند.

او افزود: متاسفانه عدم پیگیری مسئولین مرتبط در سال‌های گذشته، موجب عادی سازی استفاده از مازوت با درجه کیفی بسیار پایین در نیروگاه شهید سلیمی نکا شده است.

پوریانی گفت: عدم پیگیری مسئولین مرتبط، سلامت مردم مازندران را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات زیست محیطی بسیاری بوجود آورده که در این راستا درصدد هستیم با همیاری همه مسئولین ذیربط استانی، تصمیمات درست و منطقی در خصوص روند پیش آمده اتخاذ کنیم.

او با اشاره به تبعات سنگین و جدی بی تفاوتی مسئولین در این خصوص برای مردم استان، افزود: طبق اظهار نظر کارشناسان و متخصصین این حوزه، آلودگی ناشی از مازوت سوزی در نیروگاه نکا، سلامت همه مردم مازندران و حتی استان مجاور را تحت تاثیر قرار داده و ادامه این روند ظلمی بزرگ به مردم نجیب استان است.

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: نیروگاه شهید سلیمی نکا سالانه بیش از یک هزار مگاوات برق با استفاده از بی کیفیت‌ترین نوع مازوت تولید می‌کند که بیشترین میزان آسیب را برای مردم به دنبال دارد.

پوریانی با بیان اینکه سالانه بیش از ۳۰۰ پرونده قضایی، علیه نیروگاه در محاکم قضایی استان تشکیل می‌شود، افزود: دستگاه قضایی استان به عنوان مدعی العموم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان اجرایی و همه دستگاه‌های متولی انتظار دارد با مسئولیت پذیری به میدان آمده و با جدیت و قاطعیت از حقوق انسانی و سلامت مردم استان دفاع کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران نیر در این نشست از پیگیری مطالبات مردم در خصوص مازوت سوزی نیروگاه نکا خبر داد و گفت: علیرغم ناترازی انرژی و مشکل تحریم‌ها در تامین گاز طبیعی برای سوخت نیروگاه، می‌توان با اتخاذ تدابیر مناسب از این شرایط عبور کرد.

علی اکبر عالیشاه از تقویت نیروگاه‌های خصوصی در استان به عنوان یکی از راهکار‌های حل این مشکل یاد کرد و افزود: مطالبه گری مسئولان استانی و کشوری و ورود موثر دستگاه‌های ناظر در راستای رفع این معضل بسیار مهم بوده که نامه نگاری ها، اقدامات و پیگیری‌های جدی نیز در این خصوص صورت گرفته است.

دادستان ساری گفت: دستگاه‌های ناظر باید برای حل این مشکل ورود کنند تا نسبت به استفاده از فیلتر، گوگرد زدایی، تزریق گاز و کاهش مصرف مازوت اقدام مستمر صورت گیرد.

منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران