لاپید: نتانیاهو باید قبل از عفو به فساد اعتراف کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گفت که برای اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم عفو دریافت کند، باید به اتهامات فساد علیه خود اعتراف کند.

لاپید در پستی در X نوشت: «یادآوری: قانون اسرائیل تصریح می‌کند که اولین شرط دریافت عفو، پذیرش گناه و ابراز پشیمانی از اقدامات است.»

در همین حال، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل تاکید کرد که نتانیاهو باید عفو شود و کیفرخواست‌های علیه او را «ساختگی و ننگین» خواند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نامه‌ای به اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم تروریستی اسرائیل ارسال کرده و رسما خواستار عفو بنیامین نتانیاهو که در حال محاکمه به اتهام فساد است، شده است.

ترامپ در نامه خود که صبح امروز به هرتزوگ تحویل داده شد، نوشته است: «باعث افتخار من است که در این زمان تاریخی به شما نامه می‌نویسم، زمانی که ما با هم به صلحی دست یافته‌ایم که حداقل ۳۰۰۰ سال مورد انتظار بوده است.»

منبع: تایمز اسرائیل