در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
پیشرفت ۵۷ درصدی پروژه زیرگذر میدان سپاه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - محدوده میدان سپاه چند ماهی است حالت کارگاهی به خود گرفته است و مردم در ترافیک سنگین اطراف این میدان مانده‌اند.

در کارگاه عمرانی احداث زیرگذر غرب به شمال میدان سپاه کارگران مشغول کار هستند و مدیران شهری می‌گویند تکمیل پروژه عمرانی میدان سپاه، ترافیک این محدوده را بسیار کاهش می‌دهد.

مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پروژه زیرگذر میدان سپاه پیشرفت ۵۷ درصدی دارد و اجرای شمع‌های این پروژه در حال انجام است.

وی گفت: تاکنون از مجموع ۳۳۰ حلقه شمع زیرگذر، تعداد ۲۸۰ حلقه اجرا شده است.  

صداقتی با اشاره به عملیات عمرانی در محدوده میدان سپاه افزود: بخشی از سقف زیرگذر در این محدوده در تاریخ ۱۵ آبان بتن‌ریزی شد و پس از اجرای عملیات آسفالت‌کاری در تاریخ ۲۴ آبان، مسیر شمال به جنوب بزرگراه صیاد شیرازی به حالت عادی و روان خود بازگشت.

وی ادامه داد: در بخشی از زیرگذر که به روش ترانشه باز در حال اجراست، هم‌اکنون عملیات آرماتوربندی و قالب‌بندی در جریان است و امیدواریم تا یک ماه آینده با تکمیل سقف این قسمت، ترافیک گردشی جنوب به غرب میدان سپاه (تردد دور میدان سپاه) برقرار شود.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در خصوص رفع معارض‌های پروژه گفت: در حال حاضر معارضین شامل ۲۰ متر لوله گاز ۲ اینچ و یک کانال مخابراتی هستند و کابل برق فشار قوی جزو معارضین احتمالی به شمار می‌رود. معارض گاز نیز در مراحل رفع قرار دارد.