ایران می‌تواند دروازه اتصال ورود به اروپا شود+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با تلویزیون اظهار داشت:هدف اصلی شرکت در رویداد و فروم ریلی، اتصال چین به اروپا است. جمهوری اسلامی ایران به دلیل جایگاه ژئوپولیتیک و استراتژیکی که در منطقه دارد، قطعاً در این فروم تأثیرگذار خواهد بود. 

وی ادامه داد: ایران می‌تواند به عنوان دروازه ورود به اروپا عمل کند و در این راستا، بحث‌ها و دیدارهایی که در این فروم انجام می‌شود، از اهمیت زیادی برخوردار است. 

او بیان کرد: همچنین، چشمه باری که در چین وجود دارد، نشان‌دهنده پتانسیل‌های موجود برای همکاری‌های ریلی است. صحبت‌های اولیه در این زمینه انجام شده و امید است که با همکاری‌های مشترک، خط ریلی از چین به ثریا، به ویژه با استفاده از قطارهای برقی، به واقعیت تبدیل شود.

وی افزود: شرکت در این رویداد فرصتی برای ایران است تا نقش خود را در اتصال چین به اروپا تقویت کند و از مزایای ژئوپولیتیکی خود بهره‌برداری کند.

{$sepehr_media_20997940_400_300}