امروز قیمت شیرخام بررسی می شود/قیمت پیشنهادی هرکیلو شیرخام ۳۴ هزار و ۹۰۰ تومان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی -  جواد آزاد نایب‌ رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه تب برفکی در دامداری‌های استان تهران فروکش کرده است، گفت: اکنون دامداری‌های استان اصفهان درگیر بیماری هستند، البته به سبب واکسیناسیون اجباری دام‌ها، درگیری به اندازه تهران نیست.

وی  کاهش عرضه  شیرخام را علت اصلی افزایش قیمت در بازار اعلام کرد و افزود: دامداران قیمت ۳۴ هزار و ۹۰۰ تومان را به ازای خرید هرکیلو شیرخام پیشنهاد دادند که امروز در نشست امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای اساسی کشاورزی قرار است قیمت شیرخام مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.

آزاد ادامه داد: دولت با تغییر قیمت شیر خام بعید است تا پایان سال موافقت کند چراکه تاکید دارد نهاده دامی با ارز ترجیحی در حال تامین است.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت:  در حال حاضر قیمت نهاده‌های دامی در بازار چند برابر نرخ مصوب دولتی در بازارگاه عرضه می شود که برای مدیریت این بازار، توزیع تمام نهاده‌های دامی از طریق شرکت پشتیبانی امور دام کشور انجام می شود.