کشف ۱۰۰ کیلوگرم مرغ و گوشت فاقد هویت در قزوین

باشگاه خبرنگاران جوان - دکتر آرش وثیق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: در گشت مشترک دامپزشکی و اداره صمت، ۳۰ واحد شامل مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و رستوران‌ها مورد پایش و بازرسی قرار گرفت.

وی افزود: در این بازرسی‌ها بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مرغ قطعه‌بندی، آلایش دامی و گوشت چرخ‌کرده بدون هویت کشف و بلافاصله معدوم شد و ۶ واحد متخلف نیز برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وثیق درباره یکی از موارد تخلف گفت: در یک مورد، متصدی واحد عرضه مرغ و ماهی به‌محض مشاهده خودروی گشت، مرغ‌های فاقد هویت را به آرایشگاه مجاور مغازه منتقل کرده بود که اشین اقدام با هوشیاری بازرسان شناسایی و محموله توقیف و معدوم شد.

رییس اداره دامپزشکی بوئین زهرا در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق شماره چهاررقمی ۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند.

منبع: دامپزشکی قزوین