بانک مرکزی اسامی دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - بر اساس جداول منتشر شده در تارنمای بانک مرکزی، بیشترین میزان دریافت ارز ترجیحی از ابتدای سال تا پایان آذرماه گذشته، سهم کالاهای مربوط به وزارت جهاد کشاورزی با هفت میلیارد و ۱۱۱ میلیون دلار است که بیشترین دریافت کننده از این میزان را «کشت و صنعت مدلل ماهیدشت» با ۵۷۱ میلیون و ۵۹ هزار دلار و «آوا تجارت صبا شرکت بازرگانی گروه مدلل» با ۴۴۲میلیون و ۸۱ هزار دلار در رتبه بعدی قرار دارد.

بر همین اساس ذرت ۲ میلیارد و ۶۲۷ میلیون دلار، دانه های روغنی یک میلیارد و ۲۲۹ میلیون دلار و کنجاله سویا ۹۸۶ میلیون دلار از این سهم را در اختیار دارند.

همچنین کالاهای مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز ۲ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار از سهم دریافت ارز ترجیحی را به خود اختصاص داده اند که دارو، ملزومات دارویی، مواد اولیه دارو و داروهای طبیعی با ۸۹۵ میلیون دلار بیشترین سهم را در این رسته دارد.

گفتنی است تجهیزات و ملزومات پزشکی با ۸۵۹ میلیون دلار و واکسن‌ها و کیت های پزشکی با ۱۷۲ میلیون دلار در رده های بعدی هستند.

بانک مرکزی اسامی دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد

بر همین اساس، جمع کل پرداختی ارز ترجیحی به این دو بخش از کالاها در کشور حدود ۹ میلیارد و ۲۳۹ میلیون دلار اعلام شده است.

بانک مرکزی اسامی دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد