
باشگاه خبرنگاران جوان - تیم فوتبال فولاد هرمزگان در چارچوب رقابتهای مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۴ امروز (سهشنبه، ۲۳ دی) در ورزشگاه شهید نصیری یزد میزبان استقلال است.
نیمه نخست این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
در نهایت این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر به سود استقلال به پایان رسید. گلهای استقلال را سامان فلاح (دقیقه۳) و اسماعیل قلیزاده (دقیقه ۷۸) به ثمر رساندند.
ترکیب استقلال:
حبیب فرعباسی، عارف غلامی، سامان فلاح، صالح حردانی، آرمین سهرابیان، روزبه چشمی، ابوالفضل زمانی، اسماعیل قلیزاده، سعید سحرخیزان، علیرضا کوشکی، محمدحسین اسلامی.
ترکیب فولاد هرمزگان:
علی مرادی، میلاد قنبری، مظفر خسروانجم، حسین خیری، حسین جعفری، فواد نجاهی، اسلام دبیری، محمدحسین بذرپاش، سجاد تجلو، جواد رمضانی و مهرداد آوخ
گزارش نیمه نخست:
استقلال در دقیقه ۳ صاحب ضربه ایستگاهی شد، شاگردان ساپینتو روی یک کار تمرین شده توپ را به گوشه محوطه جریمه فرستادند و سپس با ارسال توپ، سامان فلاح با ضربه سر دروازه فولاد هرمزگان را باز کرد.
آبیپوشان در ادامه در دقیقه ۱۲ موقعیت بسیار خوبی را خلق کردند، حرکتی از سمت چپ خط دفاعی فولاد آغاز شد، اما این بار توپ ارسالی با شوت استقلالیها همراه بود که مدافعان از روی خط توپ را برگشت دادند.
فولاد هرمزگان در دقیقه ۳۸ صاحب موقعیت شد، اما مدافعان استقلال با واکنش به موقع شوت فولادیها را راهی کرنر کردند. استقلال در نیمه نخست بهتر کار کرد و در نهایت این نیمه با همان یک گل به پایان رسید.
گزارش نیمه دوم:
با آغاز نیمه دوم ساپینتو در ترکیب خود دو تعویض انجام داد و ماشاریپوف و نازون را به زمین فرستاد، اما در دقیقه ۶۲ ماشاریپوف مصدوم شد و منیر الحدادی را به جای او راهی میدان کرد.
بازیکن فولاد هرمزگان در دقیقه ۶۸ از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت زنی کرد که ضربه او به شکلی خطرناک از کنار دروازه فرعباسی به بیرون رفت.
بازیکنان استقلال در دقیقه ۷۳ با یاسر آسانی وارد محوطه جریمه حریف شدند، آسانی به قلیزاده پاس داد که شوت او را دروازهبان فولاد دفع کرد تا این موقعیت هم به گل ختم نشود.
اسماعیل قلیزاده در دقیقه ۷۸ در سمت چپ محوطه جریمه فولاد صاحب توپ شد و با یک شوت دروازه نماینده هرمزگان را باز کرد.
استقلال با برتری ۲ بر صفر به جمع تیمهای صعود کرده به مرحله یک چهارم نهایی اضافه شد. پیش از این فولاد، گلگهر سیرجان، سایپا، ملوان، پیکان و خیبر خرمآباد راهی مرحله یک چهارم نهایی شدهاند. با حکم ارکان قضایی فدراسیون درباره دیدار شمسآذر قزوین و تراکتور، وضعیت آخرین تیم راه یافته به این مرحله هم مشخص خواهد شد.