
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارده به استان تهران در اغتشاشات اخیر گفت: یک بخش خسارات مربوط به زیرساختهای عمومی بوده است مثل اتوبوسهایی که در خدمت اتوبوسرانی هستند و عمدتا شخصیاند که یا تخریب کامل شدند و یا آسیب دیدند.
استاندار تهران اظهار کرد: هزار خودروی سواری تخریب شده و به منازل، مساجد، حسینیهها، مراکز دولتی، شهرداریها و فرمانداریها آسیب جدی وارد کردند.
عضو هیئت دولت درباره میزان خسارات بیان کرد: از سطل زباله مکانیزه تا ۵۴ خودروی آمبولانس و ۷۱ دستگاه خودروی آتشنشانی تاکنون جمعبندی شده است و امروز در دولت گزارشی را از میزان خسارات وارده را مطرح کردیم و شهرداری تهران هم اعلام آمادگی کرده تا در این زمینه ورود کنند و در جهت جبران خسارت کمک کنند.
معتمدیان در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص تعداد کشتهشدگان در تهران گفت: برای تعداد کشتهشدگان جمعبندی ندارم.