جبلی در گفت‌‎وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
اغتشاشات اخیر در ادامه جنگ ۱۲ روزه است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در گفت‌‎وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اظهارات سردسته سلطنت‌طلبان مبنی براینکه دستگاه‌های تبلیغی نظام جزو اهداف مشروع هستند، گفت: حوادثی که اتفاق افتاد به‌درستی ادامه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر بر ملت ما است و دشمن صهیونیستی همان حقد و کینه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه نسبت به رسانه ملی داشت را در بمباران صداوسیما نشان داد.

رئیس رسانه ملی تصریح کرد: این حوادث هم امتداد همان جنگ است و توسط عوامل دشمنان اصلی ما که در جنگ ۱۲ روزه ملت ما را مورد هجوم قرار دادند صورت گرفت، چون عوامل همان عوامل هستند و کینه‌توزی همان کینه‌توزی است و ما حمله به مراکز صداوسیما و تلاش برای خاموش کردن صدای رسانه ملی را در راستای همان اقدام رژیم صهیونیستی که در جنگ ۱۲ روزه انجام داد، می‌دانیم.

جبلی تاکید کرد: اگر صداوسیما تاثیرگذار نبود و در خنثی کردن ماشین جنگی عملیات روانی و جنگ نرم دشمن در جنگ ۱۲ روزه موفق نمی‌شد رژیم صهیونیستی را به استیصال نمی‌رساند و آن حمله اتفاق نمی‌افتاد. الان هم صحنه همان صحنه است و نقش رسانه ملی در تبیین واقعیت و در روشن کردن صفوف از یکدیگر، روشن است و دشمن همان کینه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه داشت در اینجا هم نسبت به صداوسیما نشان داد.

{$sepehr_media_21114952_400_300}