اوسمار: برد برابر سپاهان در مسیر قهرمانی مهم است/ امیدوارم امتیازات بازی با ملوان را هم به ما بدهند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - اوسمار ویرا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس  پس از برتری مقابل سپاهان در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد:  ۳ امتیاز بازی امروز برای رسیدن به‌عنوان قهرمانی خیلی مهم بود. در نیمه اول مطابق خواسته من بازی نکردیم و با تغییراتی که بین دو نیمه انجام دادیم، از لحاظ تاکتیکی کمی بهتر شدیم.

او درباره  اینکه تیمش در صورت شکست نخوردن در بازی قبلی با پیروزی در دیدار امروز صدرنشین می‌شد، تصریح کرد: ناراحتی بازیکنان از باخت قیلی به انگیزه امروز آنها کمک کرد. حالا امروز بردیم و با سپاهان هم امتیاز شدیم.

اوسمار به ۲  امتیاز انضباطی که به استقلال و تراکتور بابت تخلف ملوان در استفاده از بازیکن غیرمجاز نیز اشاره کرد و گفت: امیدوار هستیم که این ۲ امتیاز را به ما هم بدهند.

اوسمار درباره عملکرد تحسین برانگیز اوستون ارونوف و گلزنی ایگور سرگیف و اخراج او در آخرین دقایق مسابقه گفت: از آنها راضی هستم. اوستون چند سالی است اینجا بازی می‌کند و همه او را می‌شناسند، اما برای سرگیف هم خیلی خوشحالم گل زد تا با آرامش بیشتری بازی کند. درباره صحنه منجر به اخراج او هم نظری ندارم، چون صحنه را ندیدم.

سرمربی پرسپولیس درباره تفاوت آشکار تاکتیکی پرسپولیس در ۲ نیمه بازی و اینکه آیا بارش برف کمک کرد، گفت: بهتر است کاری با برف نداشته باشیم. بازیکنان تیم تصمیم گرفتند روحیه بالایی داشته باشند و به موفقیت برسیم.