خشم ونزوئلا از دخالت‌های آمریکا: «دستورات واشنگتن کافیست»

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دلسی رودریگز، رئیس جمهور موقت ونزوئلا در بحبوحه فشار‌های فزاینده واشنگتن از زمان ربودن نیکولاس مادورو، رئیس جمهور این کشور توسط نیرو‌های آمریکایی در یک حمله، از واشنگتن خواست تا از دخالت در سیاست داخلی ونزوئلا دست بردارد.

رودریگز در سخنرانی خود در جمع کارگران نفتی در ایالت آنزواتگی در شرق ونزوئلا گفت: «دیگر بس است که واشنگتن شرایط خود را به سیاستمداران ونزوئلایی دیکته کند. بگذارید سیاست ونزوئلا اختلافات و درگیری‌های داخلی ما را حل کند. دخالت خارجی بس است.»

رودریگز افزود که دولتش هیچ دیکته خارجی را نمی‌پذیرد و تاکید کرد که وضعیت فعلی کشور نیازمند اجماع ملی و عاری از فشار‌های بین‌المللی است. در همین راستا روز شنبه، رئیس جمهور موقت خواستار دستیابی به تفاهم با مخالفان برای تقویت صلح در کشور شد.

منبع: الجزیره