
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر دپوی غیرقانونی و احتکار برنج در سطح شهرستان بابل، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
او افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضایی، موفق شدند دو انبار محل نگهداری برنج احتکار شده را شناسایی و در بازرسی از این انبارها، مقدار ۳ هزار تن برنج را کشف کنند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با بیان اینکه برنجها در خارج از شبکه توزیع رسمی نگهداری میشد، گفت: برابر نظر کارشناسان، اقلام مکشوفه احتکاری به ارزش ۱۲ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
سردار مفخمی با اشاره به معرفی متهمان مرتبط با این پرونده به مرجع قضایی، افزود: برنجهای کشفشده با هماهنگی مراجع ذیربط در چرخه توزیع قرار گرفت و پلیس نیز با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی و احتکار قاطعانه برخورد میکند.