تأکید بر نقش رسانه ملی در تبیین طرح اقتصادی دولت و تقویت پیوند امنیت و اقتصاد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا -ذاکریان در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی، با اشاره به شرایط حساس کشور و جنگ ترکیبی اخیر از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم‌های برنامه‌ساز رسانه ملی در تبیین طرح اقتصادی دولت قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها در یک دوره گذار اجرا می‌شوند، گفت: اجرای صحیح برنامه‌های اقتصادی دولت مانع از هدررفت منابع کشور شده و زمینه‌ساز حرکت رو به جلو در اقتصاد استان و کشور خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، حضور مسئولان استان در برنامه‌های مختلف صدا و سیما را نمونه‌ای موفق از همراهی رسانه ملی با سیاست‌های اقتصادی دولت دانست و افزود: صدا و سیما نقش مؤثری در تبیین درست موضوعات اقتصادی و افزایش آگاهی عمومی ایفا کرده است.

 آینه‌دار مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد تقابل میان نظام و مردم، گفت: در چنین شرایطی، همه بخش‌ها باید نقش خود را به‌درستی ایفا می‌کردند و رسانه یکی از مهم‌ترین اضلاع این میدان بود.

وی با تأکید بر وظیفه رسانه در تبیین، تحلیل و اطلاع‌رسانی صحیح، افزود: هرچه تنوع و عمق اطلاع‌رسانی افزایش یابد، قدرت تحلیل و انتخاب مخاطبان نیز بیشتر خواهد شد و خوشبختانه ضریب اعتماد به رسانه ملی همچنان بالاتر از بسیاری از منابع خبری دیگر است.

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی با بیان اینکه بار اصلی اطلاع‌رسانی، تحلیل و مستندسازی وقایع بر دوش رسانه ملی بوده است، خاطرنشان کرد: همکاران ما به‌صورت شبانه‌روزی در صدا و سیما حضور داشتند و همزمان با پوشش وقایع، تبیین طرح مهم اقتصادی دولت را نیز در دستور کار قرار دادند.

آینه‌دار با اشاره به همدلی و همراهی مدیران و مسئولان استان، گفت: دشمن جنگ را به حوزه اقتصاد کشانده بود، اما با هم‌افزایی دستگاه‌ها و مدیریت کلان استانی، این توطئه‌ها کنترل شد و تلاش شد کمترین آسیب متوجه مردم و استان باشد.