آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی روز جمعه اعلام کرد که آریل سیدمن، کاردار اسرائیل را به عنوان «عنصر نامطلوب» اعلام کرده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای در وبسایت خود اعلام کرد که سیدمن موظف است ظرف ۷۲ ساعت از این کشور خارج شود.

این بیانیه سیدمن را به «نقض غیرقابل قبول هنجار‌ها و رویه‌های دیپلماتیک متهم کرد که مستقیماً حاکمیت آفریقای جنوبی را به چالش می‌کشد.»

این وزارتخانه گفت: «این نقض‌ها شامل استفاده مکرر از پلتفرم‌های رسمی رسانه‌های اجتماعی اسرائیل برای آغاز حملات توهین‌آمیز علیه جناب رئیس‌جمهور سیریل رامافوسا، و قصور عمدی در اطلاع‌رسانی به وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی درباره سفر‌های ادعایی مقامات ارشد اسرائیل می‌شود.»

هیئت دیپلماتیک اسرائیل در پرتوریا بلافاصله به درخواست اظهارنظر پاسخ نداده است.

روابط دیپلماتیک بین آفریقای جنوبی و اسرائیل به دلیل پرونده آفریقای جنوبی علیه اقدامات اسرائیل در غزه در دیوان بین‌المللی دادگستری تنش‌آلود شده است.

اسرائیل پرونده آفریقای جنوبی را بی‌اساس رد کرده است.

منبع: رویترز