تصادف اتوبوس در جاده دزفول به شوشتر پنج کشته بر جای گذاشت

تصادف اتوبوس در جاده دزفول به شوشتر پنج کشته داشت

باشگاه خبرنگاران جوان- رضا معمارزاده رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: حادثه رانندگی ساعت ۷:۳۰ امروز در جاده دزفول به شوشتر، بعد از کارخانه فولاد رخ داد که بلافاصله پس از اعلام به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵، پنج تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه اتوبوس در زمان وقوع حادثه فاقد مسافر بوده است، افزود: راننده اتوبوس دچار مصدومیت شده که به‌دلیل شدت تصادف، در پشت فرمان گرفتار شده و عوامل آتش‌نشانی در حال انجام عملیات رهاسازی وی هستند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دزفول با اشاره به اینکه پنج فوتی این حادثه از سرنشینان خودروی پژو هستند، گفت: اقدامات اولیه درمانی و تریاژ سه مصدوم در محل انجام و مجروحان برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.

معمارزاده به وسعت این حادثه اشاره و خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم با سایر دستگاه‌های امدادی و خدماتی انجام شده است.

منبع: ایرنا