عیادت معاون قوه قضاییه از مجروحان حوادث اخیر

باشگاه خبرنگاران جوان - اصغر جهانگیر روز چهارشنبه در حاشیه عیادت از مجروحان حوادث اخیر در یکی از بیمارستان‌های تهران، اظهار کرد: به نمایندگی از ریاست قوه قضاییه به یکی از بیمارستان‌های تهران آمدم تا از نزدیک شاهد روند درمان عزیزانی باشم که در جریان حوادث اخیر مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفتند.

وی ادامه داد: نیرو‌های حافظ امنیت در حوادث اخیر با حملات وحشیانه و داعش‌گونه مورد هجوم و حمله قرار گرفتند. در یک موارد، اغتشاشگران یک وسیله انفجاری دست ساز یا نارنجک به سمت فرد پرتاب کردند و افرادی در این اغتشاشات با چاقو و انواع سلاح مردم را مورد حمله قرار دادند و این موارد نشان دهنده این بود که آنها تفکر داعشی داشتند.

جهانگیر یادآور شد: در عراق و سوریه شاهد بودیم که زمانی که داعش در این کشور‌ها حضور پیدا کرد به صورت وحشیانه انسان‌ها را سر می‌برید و به اشکال وحشتناک، انسان‌ها را می‌کشت؛ در جریان اغتشاشات اخیر، شاهد همین رفتار‌ها بودیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد: همین موضوع نشان دهنده این است که افرادی که در اغتشاشات شرکت کردند یا کسانی که پشتیبانی کننده این اغتشاشات بودند، می‌دانستند که اگر جریان میلیونی مردم به صحنه بیایند نمی‌توانند کاری کنند از این رو در اندک تجمعاتی که داشتند با وضع بسیار فجیع و به صورت وحشیانه مردم عادی را با هر وسیله‌ای مورد هدف قرار دادند و آنها را مصدوم، مجروح و به شهادت رساندند.

جهانگیر درباره تلاش‌های کادر درمان و روحیه مجروحان گفت: کادر درمان با کار جهادی و به صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند، کسانی که از نزدیک از آنها عیادت و با آنها صحبت کردیم هیچ انتظاری نداشتند و می‌گفتند فقط سلام ما را به رهبر معظم انقلاب برسانید و بگویید جان ما فدای رهبر ما است و تا زمانی که خون در رگ‌های ما جاری است برای اهداف انقلاب و نظام و برای برقراری نظام، جانفشانی می‌کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار کرد: این افراد با روحیه بسیار بالا و ارزشی به ما درس مقاومت و شهامت می‌دهند. ما هم تلاش می‌کنیم حقوقی که متوجه این افراد بوده محقق شود و با رعایت عدل و رفتار منصفانه برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.

جهانگیر درباره برخورد با عاملان خشونت‌ها تأکید کرد: کسانی که در جریان اغتشاشات رفتار داعش گونه انجام دادند، حتما به سزای اعمالشان خواهند رسید.

منبع: قوه قضاییه