همنوایی انتظار و شادی/جشن سرور و شادی یزدی‌ها در اعیاد شعبانیه+عکس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فلاحتی-   جشن‌های  ماه شعبان به خصوص نیمه شعبان امسال در حالی برگزار شد که یزدی  ها همزمان با مردم سراسر کشور با انسجام و همدلی با حضور پر شور در این مراسم شور و شعور ولایی خود را به نمایش گذاشتند.

چراغانی کوچه‌ها، جشن‌های محله‌محور و آیین‌های مردمی نیمه شعبان بار دیگر فرهنگ انتظار پویا را در یزد زنده کرد، جایی که مهدویت از باور فردی به کنش اجتماعی و سبک زندگی تبدیل‌شده است.

حجت‌الاسلام مهدی دادآفرین معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: جشن‌های نیمه شعبان در سراسر استان دارالعباده یزد به صورت خود جوش و مردمی برگزار شد.

منتشر نشود///همنوایی انتظار و شادی/جشن سرور و شادی یزدی‌ها در اعیاد شعبانیه

وی افزود: مداحان اهل بیت (ع) در این مراسم‌ها با مدیحه سرایی و همچنین با برنامه مختلف فرهنگی و هنری پرداختند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: مردم در مساجد، حسینیه‌ها، خیابان‌ها و روستا‌ها گرد هم آمدند تا این مناسبت مذهبی را گرامی بدارند؛ مراسمی که برای بسیاری از شرکت‌کنندگان، نه‌تنها یک جشن مذهبی، بلکه فرصتی برای همبستگی اجتماعی و خدمت داوطلبانه به شمار می‌رود.

منتشر نشود///همنوایی انتظار و شادی/جشن سرور و شادی یزدی‌ها در اعیاد شعبانیه

حجت‌الاسلام داد آفرین ادامه داد:بیش از ۷۰۰ کارشناس مذهبی برای انجام برنامه‌های تبیینی و معرفتی در مناطق مختلف استان اعزام شدند.

منتشر نشود///همنوایی انتظار و شادی/جشن سرور و شادی یزدی‌ها در اعیاد شعبانیه

همچنین مردم مهمان نواز و ولایت مدار یزد هرساله با برگزاری جشن و شادی، مولودی‌خوانی و توزیع شیرینی و شربت در بازارچه غلامعلی سیاه و خیابان مهدی (عج) یزد ماه شعبان را در انتظار منجی عالم بشریت گرامی می‌دارند.منتشر نشود///همنوایی انتظار و شادی/جشن سرور و شادی یزدی‌ها در اعیاد شعبانیه

 

لازم به ذکر است جشن های اعیاد شعبانیه در یزد تا پایان ماه شعبان ادامه دارد.