بازگشت ترابی و اسماعیلی فر به پرسپولیس منتفی شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی فر که  انتقالشان به تراکتور حاشیه ساز شده بود، شایعاتی مبنی بر بازگشت این ۲ بازیکن به پرسپولیس در فصل آینده مطرح شده بود، که این خبر صحت ندارد.  

طبق پیگیری‌های صورت گرفته، مهدی ترابی پارسال قرارداد ۳ ساله‌ای را با تراکتور امضا کرده است و به این ترتیب او فصل بعد هم کماکان بازیکن تراکتور خواهد بود.  

همچنین دانیال اسماعیلی فر قصد داشت فصل بعد مجددا به پرسپولیس بازگردد. او یک ماه قبل این موضوع را به اطلاع سرخپوشان رساند، اما سیاست باشگاه در آن برهه جذب علیجانوف بود که این بازیکن ازبک  نیامد و پرسپولیسی‌ها دنیل گرا مدافع راست مجارستانی را جذب کردند.  

بدین ترتیب دانیال اسماعیلی فر که قرارداد ۲ ساله با تراکتور داشت، قرارداد جدیدی را با تراکتور‌ امضا کرد.