واردات بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا از بنادر مازندران 

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - شهرامی نیا رییس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: ۳ میلیون و ۶۰۲ هزار تن کالا از ابتدای امسال تا پایان بهمن از بنادر استان وارد کشور شد.

 او افزود: طی مدت مذکور عمده‌ترین بخش کالا‌های وارداتی، ذرت دامی، جودامی و انواع روغن بوده است.

رییس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی مازندران همچنین گفت: در یازده ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۶۲۱ هزار تن کالا از مبدأ مازندران به کشور‌های اطراف صادر گردید که اکثر آن سیمان، فرآورده‌های لبنی و مصنوعات و محصولات از مواد معدنی بوده است.

شهرامی نیا میزان ترانزیت کالا در طی این مدت را به میزان ۲۰۷ هزار ۴۵۴ تن عنوان نمود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴/۴ برابری داشته است.

او افزود: در مدت یاد شده از میان بنادر استان، بندر امیرآباد فعالترین بندر در حوزه واردات، صادرات و ترانزیت می‌باشد.