ضربه به قاچاقچیان در فارس؛ از تعقیب و گریز در لامرد تا توقیف در مُهر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - ماموران انتظامی در شهرستان‌های استان فارس طی عملیات‌های جداگانه‌ای موفق به کشف محموله‌های قاچاق همچون احشام، پوشاک و سوخت شدند و در این رابطه افراد متخلف را دستگیر کردند.

دستگیری اعضای باند انتقال احشام بدون مجوز در لامرد

فرمانده انتظامی لامرد از کشف ۱۰۲ راس گوسفند بدون مجوز در بازرسی از ۲ دستگاه وانت نیسان خبر داد.

سرهنگ حسن امجدیان فرمانده انتظامی لامرد اظهار کرد: در جهت برخورد با قاچاق احشام، ماموران انتظامی لامرد هنگام بررسی و کنترل خودرو‌های عبوری به ۲ دستگاه وانت نیسان مشکوک شدند و دستور ایست دادند که رانندگان بدون توجه اقدام به فرار می‌کنند.

او افزود: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز، ماموران موفق شدند هر ۲ خودرو را توقیف و در بازرسی از آن‌ها ۱۰۲ راس گوسفند بدون هرگونه مجوز قانونی را کشف کنند.

سرهنگ امجدیان با بیان اینکه کارشناسان ارزش احشام مکشوفه را ۴۸ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این زمینه ۳ دستگاه سواری پژو که اسکورت محموله بودند نیز توقیف شد و رانندگان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

کشف احشام بدون مجوز در فیروزآباد

فرمانده انتظامی شهرستان فیروزآباد گفت: ۲۹ راس احشام بدون مجوز در بازرسی ۲ خودرو پژو پارس و سمند کشف شد.

سرهنگ ابوالحسن مزارعی فرمانده انتظامی شهرستان فیروزآباد اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی هنگام گشت زنی و رصد محور‌های مواصلاتی شهرستان به ۲ سواری پژو پارس و سمند مشکوک شده و با علائم هشداری دستور توقف آن را صادر کردند.

او ادامه داد: خودرو پژو پارس توقیف و راننده سمند بدون توجه به ایست پلیس با افزایش سرعت قصد فرار داشت که با اقدام تخصصی و فنی ماموران ناگزیر به توقف شد.

این مقام انتظامی افزود: در بازرسی از خودرو‌های توقیفی، ۲۹ راس احشام بدون مجوز حمل به ارزش ۶ میلیارد ریال کشف شد و رانندگان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

کشف احشام بدون مجوز در استهبان

فرمانده انتظامی استهبان از کشف احشام بدون مجوز در بازرسی از یک دستگاه وانت نیسان در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حجت اله احمدیان فرمانده انتظامی استهبان بیان کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران پلیس آگاهی هنگام گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه وانت نیسان حامل احشام مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

او با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو ۱۵ رأس گوسفند بدون مجوز دامپزشکی کشف و راننده روانه دادسرا شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش احشام مکشوفه را ۵ میلیارد ریال برآورد کردند.

کشف پوشاک بدون مجوز در مهر

فرمانده انتظامی مهر از کشف مقادیری انواع پوشاک خارجی بدون مجوز به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ نصرااله دهقان فرمانده انتظامی مهر، اظهار کرد: ماموران انتظامی این فرماندهی هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به یک سواری ۴۰۵ حامل بار مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

او افزود: در بازرسی از این خودرو تعدادی انواع پوشاک زنانه، مردانه و بچه گانه خارجی بدون مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی مهر با اشاره به اینکه راننده تحویل مراجع قضایی شد، گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های مکشوفه را ۱۵ میلیارد ریال برآورد کردند.

سرهنگ دهقان تصریح کرد: قاچاق کالا پایه‌های تولید، اشتغال و اقتصاد کشور را متزلزل می‌کند؛ لذا می‌طلبد دیگر دستگاه‌ها نیز با عزمی جهادی در این خصوص با پلیس همکاری کنند.

کشف گازوئیل بدون مجوز در مهر

فرمانده انتظامی مهر از کشف گازوئیل بدون مجوز به ارزش ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ نصرااله دهقان فرمانده انتظامی مهر اظهار کرد: ماموران انتظامی این فرماندهی هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه ایسوزو حامل بار مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

او افزود: در بازرسی از این خودرو ۶ هزار لیتر گازوئیل بدون مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی مهر با اشاره به اینکه راننده تحویل مراجع قضایی شد، گفت: کارشناسان ارزش سوخت‌های مکشوفه را ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.